Puheenjohtajan palsta 9.10.2021

13.10.2021

Hei talviuimari,

Talviuintikausi alkoi 1.9. ja on ollut ilo huomata, että harrastustoiminta on edelleen aktiivista. Kevään, kesän ja syksyn aikana purimme aiemmin muodostuneita jonoja ja toivotimme seuraamme noin 400 uutta jäsentä. Meitä on nyt lähes 1300 uimaria, joka tarkoittanee sitä, että olemme yksi alueen suurimmista seuroista. Muistin virkistykseksi jokaisen jäsenen olisi hyvä lukea sivuiltamme, kuinka eri toimipisteissä toimitaan ja erityismuistutuksena se, että jäsenmerkki tulisi olla näkyvillä uima-asussa.

Viimeiset puolitoista vuotta, olemme jaksaneet hienosti sopeutua jatkuvasti muuttuviin käytänteisiin ja toimenpiteisiin, joita olemme koronan takia joutuneet tekemään. Iso kiitos jokaiselle vastuullisesti toimineelle jäsenelle. Te omalla toiminnallanne mahdollistitte sen, että pääsimme harrastamaan lajia turvallisesti. Onneksi ja viimein pääsimme sunnuntaina purkamaan kaikki rajoitukset, mikä antaa toivon tilanteen normalisoitumisesta. Kehoittamme kuitenkin, että edelleen tulette tiloihimme vain täysin terveenä.

Viikolla 41, toivotamme myös vierailijat tervetulleiksi. Vierailijat pääsevät toistaiseksi vain Väinölänniemen tiloihin, tiistaisin ja perjantaisin klo 16-21 välisenä aikana. Vierailijoilla tulee olla Satamakadun Salesta käteisellä hankittu, kertakäyttöinen ranneke.

Koronan takia emme myöskään päässeet pitämään kevätkokousta ja päädyimme siirtämään sen syyskokouksen yhteyteen, joka pidetään 27.10.21 klo 18.00 Suokadun palvelutalolla. Lähetämme tästä erikseen vielä kokouskutsun, päivämäärä kannattaa laittaa ylös jo nyt. Syyskokouksessa muodostamme osittain uuden hallituksen, jonne tarvitaan viisi uutta aktiivista jäsentä. Puheenjohtajana olisin ilahtunut, jos innokkaat henkilöt lähestyisivät asialla jo ennakkoon.


Terveisin 
Johanna Alastalo
Puheenjohtaja, Kuopion Talviuimarit Ry