Puheenjohtajan palsta 26.10.2020

26.10.2020

Kuopion Talviuimarit ry:n hallitus on valmistellut 18.11.2020 syyskokoukseen tulevat asiat. Hallitus on myös edelleen päättänyt, että toistaiseksi emme ota uusia jäseniä, emmekä myy kertarannekkeita suuren jäsenmäärän ja koronatilanteen vuoksi. Korostan jälleen, että jokaisella jäsenellä, joka käy Sorsasalossa tai Vänärillä on henkilökohtainen vastuu siitä, että ei tule sairaana saunoille ja huolehtii muutoin korona-ajan yleisten ohjeiden mukaisesta hygieniastaan. Jos saunassa on tungosta, silloin ei pidä mennä tungokseen mukaan, vaan koettaa löytää ajankohtia, jolloin saunoilla olisi väljempää.


Kuopion kaupungin kanssa on käyty neuvotteluja Vänärin remontista, joka alkaa keväällä 2021 ja toteutetaan kesän aikana. Remontin toteutuksesta ja hinnasta saamme lisätietoa tammikuussa 2021, jolloin on seuraavat neuvottelut asiaan liittyen. Hallitus on valmistellut Sorsasalon pihamökin purkua. Mökki puretaan keväällä 2021. Selvitykset purkamisen kustannuksista ovat työn alla.


Haikaraisen Marja ja Kauttosen Juha kävivät Joensuun Jääkarhujen vieraana nyt lokakuussa. Saimme sieltä ajatuksia toimintamme kehittämiseen mm. jäsenhallintaohjelman osalta.


Nyt on saatu molemmille saunoille ohjekyltit paikoilleen. Tavoitteena on ollut saada yhtenäiset ohjeet toimintaamme, jotta kaikkien tilojemme käyttäjien olisi entistä mukavampi käydä saunassa ja/tai uimassa. On tärkeää, että huomioimme toinen toisemme saunatiloja käyttäessämme. Esim. toiset nauttivat kovista löylyistä, toiset miedommista; kun käytämme yhteisiä tiloja, täytyy löytää sopuratkaisu esim. löylyn osalta.


Syyskokoukseen ei ole enää pitkä aika. On välttämätöntä löytää uusia aktiivisia toimijoita hallitukseemme, kun osa entisistä jäsenistä ei enää jatka. Myös uusi puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa. Ota yhteyttä hallituksen jäseniin tai minuun, jos hallituksen jäsenyys tai puheenjohtajuus kiinnostaa.