Puheenjohtajan tervehdys 31.5.2020

31.5.2020

Puheenjohtajan palsta 31.5.2020

 

Kevät 2020 on ollut todella poikkeuksellinen. Koronavaaran vuoksi sekä Vänärin että Sorsasalon saunat jouduttiin sulkemaan maaliskuussa. Nyt kesäkuun alussa Sorsasalon sauna avataan ja Vänärille pääsee taas aamu-uinnille. Poikkeuksellinen kesä on tiedossa, sillä vierailijoille emme tänä kesänä voi tarjota sauna- ja uintimahdollisuutta; kertarannekkeita emme myy. Tilat on tarkoitettu ainoastaan jäsenille. Toivon, että jokainen meidän jäsen, joka käy Sorsasalossa tai Vänärillä, toimii vastuullisesti ja ohjeiden mukaisesti.

Meidän jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 1200. Koska tilat ovat rajalliset ja jäsenmäärä on tasaisesti kasvanut, pidämme tauon uusien jäsenten ottamisessa.  Suuren käyttäjämäärän vuoksi Vänärin tilat ovat menneet siihen kuntoon, että ne tarvitsevat ison remontin lähitulevaisuudessa. Vänäriin liittyvät neuvottelut Kuopion kaupungin kanssa on käynnissä.

Kevätkokous, jota ei voitu maaliskuussa pitää koronan vuoksi, siirtyy elokuulle myöhemmin ilmoitettavaan aikaan. Toivotaan, että korona saadaan pian nujerrettua ja elämä normalisoituu. Ihanaa kesää teille meidän talviuimarijäsenet☺.

Terveisin Sirpa