Puheenjohtajan tervehdys 4.9.2019

5.9.2019

 

Raikasta syyskuuta. Kesä meni nopeasti, kuten aina, ja olihan meillä kaunis kesä. Näin talviuimarina täytyy sanoa, että on se mukava, että järven vesi viilenee pikkuhiljaa ja meidän talviuintikausi voi alkaa. Kesän aikana on voinut nauttia Sorsasalon puusaunan lämmöstä.
Kertarannekeautomaatin kanssa on siellä valitettavasti ollut ongelmia. Toivotaan, että ongelmat jäävät jatkossa vähemmälle, jopa olemattomiin. Puutalkoitakin on jälleen Sorsasalossa pidetty. Talkoissa on ollut pääasiassa tuttu vakioporukka, iso kiitos heille.

Miten saisimme jatkossa talkoisiin mukaan lisää porukkaa ja miten myös yhdistyksemme nuorempia jäseniä saataisiin talkoisiin lisää. Ilman talkootyövoimaa ei homma toimi.
Vänärin sauna on lämmennyt syyskuun alusta alkaen. Loppukesällä on sinilevää ollut rantavedessä, mutta kyllä se siitä veden viilentyessä häviää. Sauna lämpiää entiseen malliin.
Tarkemmat ajankohdat näkyvä Kuopion Talviuimarit ry:n kotisivuilta. Vänärillä käy paljon talviuijia, jotka polskuttelevat vedessä ilman saunassa käyntiä.

Ei olekaan vain yhtä ”oikeaa” tapaa harrastaa talviuintia; onneksi meitä on erilaisia harrastajia. Oikein hyvää syksyn jatkoa.

 

Terveisin Sirpa Muiniekka