Maksut, avaimet ja jäsenmerkki

Liittymismaksu 10€

Peritään vain jäseneksi liityttäessä

Seuraan uudelleen liityttäessä maksua ei peritä, mikäli välivuosia ei ole kahta enempää

Jäsenmaksut 90€

90 €/kausi (1.1.-31.12.) aikuisilta (15 vuotta täyttäneiltä) kun liittyy tammi-huhtikuussa. Uusille jäsenille maksu alenee seuraavasti liittymisajasta riippuen:  toukokuussa 80 €, kesäkuussa 70 €, heinäkuussa 60 €, elokuussa 50 €, syyskuussa 40 € ja loka-, marras- ja joulukuussa 30 €.

 

Alle 15-vuotiaitten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua, mutta heidät kirjataan jäseniksi ja tästä liittymismaksu on 10 euroa

Täytettyäsi sähköisen jäsenhakemuksen sivuillamme lähetämme Teille jäsenmaksulaskun  sekä kirjaamme tietonne jäsenrekisteriimme.

Huom! Täytä jäsenhakemus huolellisesti antamalla kaikki pyydetyt tiedot. 

Kun maksat SporttiPassin kautta:

Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen uintimaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
*Valitse SporttiPassin verkkomaksut
*Aloita kirjoittamalla valikkoon
Kuopion Talviuimarit ry, kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina "seuraava"
*Kirjoita summa euroissa
*Kirjoita palvelunkuvaukseen mitä maksu koskee
*Paina maksa
Allekirjoita sähköpostiin saamasi seteli ja tuo se tositteena maksusta tai Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina

Vierailijat 10 € / kerta (alle 15-vuotiaitten ei tarvitse maksaa maksua).

Sorsalossa: vierailijamaksu 10 € hoidetaan sauna-aikana saunan tuulikaapissa olevan rannekkeautomaation avulla kolikoilla tai puhelinsoitolla. Muulloin ovet ovat lukossa. Ohjeet maksamiseen löytyvät tuulikaapin seinältä. Huom! Kertakäyttöinen ranneke on pidettävä vierailun ajan ranteessa.

Väinöläniemellä: kertakäyttöinen uimaranneke käydään ennen saunomista/uimista lunastamassa käteisellä sataman Salesta (osoite Kauppakatu 7, 70100 Kuopio). Saunan ulko-ovet on auki-asennossa saunailtoina klo 14 - 20.00 välisen ajan, paitsi sunnuntaina klo.16 - 20 välisen ajan. Huom! Kertakäyttöinen ranneke on vierailun ajan pidettävä ranteessa eikä sillä voi avata lukittua ovea.

Saunojen avaimet

Väinöläniemen avainrannekkeen osalta toimi seuraavasti:

  1. Hae avainranneke täältä: Sähkösennusliike sähkömestarit, Kasarmin- ja Tulliportinkadun kulma, esittämällä siellä maksukuitti.

  2. Lähetä jäsensihteerille ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen js.kuopiontalviuimarit(at)gmail.com seuraavat tiedot: Nimi, avainrannekkeen numero ja sähköpostiosoitteesi. Toissijaisesti voit tiedot lähettää tekstiviestillä numeroon 045 213 0197.

  3. Ilmoita em. tiedot avainrannekkeestasi jäsensihteerille kahden viikon sisällä sen noutamisesta tai kun sen toiminta lakkaa. Avainranneke pysyy aktiivisena kalenterivuoden, kun jäsenmaksu hoidetaan eräpäivään mennessä. Erottuasi seurasta palauta avainranneke Sähkösennusliike sähkömestarit, Kasarmin- ja Tulliportinkadun kulmaan.

  4. Jos kadotat avainrannekkeen, ilmoita siitä jäsensihteerille (yhteystiedot kohdassa 2.). Kadonneen avainrannekkeen kuoletettuaan jäsensihteeri ilmoittaa Sinulle ja Sähkösennusliike sähkömestareille, rannekkeen numeron. Sen jälkeen voit lunastaa Sähkösennusliike sähkömestareilta, Kasarmin- ja Tulliportinkadun kulmasta uuden rannekkeen kuudella eurolla.

Sorsasalon saunan mekaaninen avain 12 € maksetaan Savon Lukkoon(osoite: Haapaniemenkatu 34, 70110). Muista ottaa kuitti jäsenmaksusta mukaan, jolla todistat jäsenyytesi seuraan. Huom! Sorsalon avainta ei tarvitse lunastaa, mikäli käyt Sorsasalossa vain saunapäivinä klo. 17-22 aikana, sillä silloin toimipaikan lukot ovat avoinna.

Jäsenmerkki

Jäsenellä on uima-asussa oltava näkyvälle paikalle ommeltuna kankainen jäsenmerkki (merkin väritys vaihtuu kalenterivuosittain). Uusi jäsen voi todistamalla jäsenmaksun suorittamisen lunastaa merkin maksutta Sähkösennusliike sähkömestareilta Kasarmin- ja Tulliportinkadun kulmasta. On avoinna 8-16.30, asiointi p-paikkoja pihan puolella. Alle 15-vuotias  jäsen voi halutessaan ommella uima-asuun vuoden 2018 jäsenmerkin.

Uima-asumerkin rikkouduttua  tai kadottua, jäsenen on kotisivuilta löytyvän "Ota yhteyttä" -lomakkeella pyydettävä lupa korvaavan merkin lunastamiseen. Seura (pj, rahastonhoitaja tai jäsensihteeri) ilmoittaa jäsenelle ja Sähkösennusliike sähkömestarelle, (Kasarmin- ja Tulliportinkadun kulma), minkä jälkeen uuden uima-asumerkin voi käydä lunastamassa 6 eurolla.

(Päivitetty 14.1.2019)