Maksut, avaimet ja jäsenmerkki

Liittymismaksu 10€

Peritään vain jäseneksi liityttäessä

Seuraan uudelleen liityttäessä maksua ei peritä, mikäli välivuosia ei ole kahta enempää

Jäsenmaksut 90€

90 € / kausi aikuisilta (15 vuotta täyttäneiltä) kun liittyy tammi-huhtikuussa. Uusille jäsenille maksu alenee seuraavasti: toukokuussa 80€, kesäkuussa 70€, heinäkuussa 60€, elokuussa 50€, syyskuussa 40€, lokakuussa 30€, marraskuussa 20€ ja joulukuussa 10€.

Puolivuotismaksusta luovutaan.

Alle 15-vuotiaitten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua, mutta heidät kirjataan jäseniksi ja tästä liittymismaksu on 10 euroa

Uintikauden 1.1 - 31.12.2017 jäsenmaksulasku postitetaan jo rekisterissä oleville jäsenille joulukuussa 2016 ja eräpäivä jäsenmaksulle on 15.1.2017.

Täytettyäsi sähköisen jäsenhakemuksen sivuillamme Laskentapalvelu Mikkonen lähettää Teille jäsenmaksulaskun sekä kirjaa tietonne jäsenrekisteriimme.

Huom! Täytä jäsenhakemus huolellisesti antamalla kaikki pyydetyt tiedot. Tilitoimiston yhteystiedot: marjut.tiilikainen@laskentapalvelumikkonen.fi ja puhelinnumero on 040-5490892.

 Maksettuanne jäsenmaksun toimi seuraavalla tavalla:

  1. Lähetä tekstiviestillä jäsensihteerille seuraavat tiedot: nimi, jäsenmaksun viitenumero ja sähköpostiosoitteesi numeroon 045 213 0197 HUOM! Mikäli et jostakin syystä voi ilmoittaa tietojasi tekstiviestitse jäsensihteerille, niin lähetä em. tiedot sähköpostilla osoitteeseen js.kuopiontalviuimarit(at)gmail.com. Sähköpostitse reagointiaika on tekstiviestiä pidempi.

  2. Jäsensihteeri ilmoittaa sinulle sähköpostitse milloin aktivoidun Väinölänniemen sähköisenavaimen voi noutaa Kymppikioskilta (osoite: Snellmaninkatu 13, 70100)

  3. Saatuanne avainlätkän olisi hyvä ilmoittaa tilitoimistolle sähköisenavaimen numero, jotta se voidaan yhdistää jäsentietoihinne.

Kun maksat SporttiPassin kautta:

Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen uintimaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
*Valitse SporttiPassin verkkomaksut
*Aloita kirjoittamalla valikkoon
Kuopion Talviuimarit ry, kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina "seuraava"
*Kirjoita summa euroissa
*Kirjoita palvelunkuvaukseen mitä maksu koskee
*Paina maksa
Allekirjoita sähköpostiin saamasi seteli ja tuo se tositteena maksusta tai Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina

Vierailijat 6€ / kerta (HUOM! Väinöläniemelle vierailijat vain seuran jäsenen mukana)

Sorsalossa voi vierailla seuraan kuulumaton uimari lunastamalla kertakäyntiin oikeuttavan uimarannekkeen toimipaikalta löytyvästä rannekeautomaatista. Väinölänniemellä voi seuraan kuulumaton uimari vierailla toistaiseksi vain seuraan kuuluvan jäsenen mukana.

Sorsalossa: vierailijamaksu 6 € hoidetaan saunan tuulikaapissa olevan rannekkeautomaation avulla kolikoilla tai puhelinsoitolla. Ohjeet maksamiseen löytyvät tuulikaapin seinältä. Huom! Kertakäyttöinen ranneke on pidettävä vierailun ajan ranteessa.

Väinöläniemellä: vierailijamaksu 6€ suoritetaan pankkisiirtolomakkeella, joita löytyy Väinölänniemen saunan pukuhuoneesta. Maksuosoitetetaan seuran tilille (Siilinjärven Osuuspankki: FI04 4786 3020 0109 69) 

Saunojen avaimet

Väinölänniemen sähköisenavaimen voi noutaa Kymppikioskilta (osoite: Snellmaninkatu 13, 70100) sen jälkeen, kun olette saaneet ilmoituksen sähköpostiinne, että avaimenne on noudettavissa.

Sorsasalon saunan mekaaninen avain 12 € maksetaan Savon Lukkoon(osoite: Haapaniemenkatu 34, 70110). Muista ottaa kuitti jäsenmaksusta mukaan, jolla todistat jäsenyytesi seuraan. Huom! Sorsalon avainta ei tarvitse lunastaa, mikäli käyt Sorsasalossa vain saunapäivinä klo. 17-22 aikana, sillä silloin toimipaikan lukot ovat avoinna.

Jäsenmerkki

Jäsenellä on uima-asussa oltava näkyvälle paikalle ommeltuna kankainen jäsenmerkki (merkin väritys vaihtuu kalenterivuosittain). Uusi jäsen voi todistamalla jäsenmaksun suorittamisen lunastaa merkin maksutta Kymppikioskilta Kirkko- ja Snellmanninkadun kulmauksesta (osoite: Snellmanninkatu 13, 70100).

(Päivitetty 06.10.2017)