Jäsenmerkit ja avaimien aktivointi

28.3.2019

Hei Sinä jäsen, joka et ole vielä saanut jäsenmerkkiä, etkä aktivoinut Väinölänniemen avainranneketta, niin ota yhteyttä jäsensihteeri Veijo Hätiseen tai Marja Haikaraiseen sähköpostilla tai tekstarilla ja ilmoita nimesi, yhteystietosi ja ranneekkeesi numero. Koetamme aktivoida rannekkeen numeron perusteella,  mutta mikäli se ei onnistu, niin teemme sinulle uuden rannekkeen ja se on noudettavissa Sähkömestareilta myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana entisen rannekkeen palauttamista vastaan.

Jäsenmerkkejä alamme jakaa uintipaikoilla viikonlopusta alkaen, viimeistään alkuviikosta satunnaisina aikoina paikalla ollessamme. Jakajina toimivat Sorsasalossa Veijo ja Jari (vastuulämmittäjä) ja Vänärillä Marja. Varaudu todistamaan jäsenmaksusi maksu, mikäli et hoitanut sitä eräpäivään mennessä tai jos olet niin uusi jäsen, että nimesi ei vielä löydy jakajilla käytössä olevasta jäsenlistauksesta.

Ota meitä rohkeasti ranteesta kiinni ja mikäli et meitä tunnista, niin kysele, uskon, että usein paikalla on jäseniä, jotka osaavat auttaa tunnistamisessa.

Yhteystiedot:

Marja Haikarainen puh.  0400 677928 marja.haikarainen1(at)gmail.com

Veijo Hätinen puh. 045 2130197 kuopiontalviuimarit(at)gmail.com